Nina dobrev
LOVELY
Nina Dobrev
Nina Dobrev (Nikolina Konsztantinova Dobreva) a Bulgáriai Szófiában született 1989. január 9.-én. 2 éves korában Kanadába költöztek, ahol az Ontario tartományi Torontóban nevelkedett. Folyékonyan beszél franciául, angolul és bolgárul. Édesanyja művész, míg édesapja számítógép-tudománnyal foglalkozik. Van egy bátyja, Aleksander, aki mérnöknek tanul. Már nagyon fiatalon kimutatta lelkesedését és tehetségét a művészetek – a tánc, a torna, a színészet, a festészet és a zene – iránt. Nina a J. B. Tyrrell Sr. Iskolába, majd a Wexford Művészeti Iskolába járt a végzős évéig az Ontario tartományi Scarborough-ban. A torontói Ryerson Egyetemen szociológiát tanult. 2008-ban otthagyta az egyetemet, hogy a színészi pályát folytassa. Igazán a Vámpírnaplók című tévésorozattal robbant be a köztudatba.

 
Projektek

Crash PadSzerep: Hannah
Státusz: Forgatás alatt
Megjelenés: 2017
Egy reménytelen szerelmes, aki azt gondolja megtalálta az igaz szerelmet egy idősebb hölgy személyében. Viszont azt csak később tudja meg,hogy a hölgy férjnél van. Ez miatt, egy igen csak kemény bosszút forral, a férjjel szemben.

FlatlinersSzerep: Marlo
Státusz: Forgatás alatt
Megjelenés: 2017.09.29
Orvostanhallgatók kísérleteznek a halál közeli tapasztalatokkal, amelyek kész tragédiák. Ez által, sötét következmények kezdik veszélyeztetni az életüket.

DeparturesSzerep: Izzy
Státusz: Forgatás alatt
Megjelenés: 2018
Egy hipochonder, repülőtéri poggyász kezelőként dolgozik, ahol kénytelen szembenézni félelmeivel, amikor egy brit tinédzser egy terminál betegséggel megkéri őt, hogy segítsen neki elvégezni vele, a bakancslistáját.

 

 
Facebook page

 
Elite részleg


     
    
    
    
    
    
     

Szabályok/Lekerülés/Várólista

Vár: -
Lekerült: freddiedaily.gp, arianag.gp, l-hale.gp

 
Beszélgetés

Egy szerkesztő van, Isabelle
Ne használj trágár szavakat kérlek.
Itt kérhetsz cserét, nyugodtan

 
Web
Admin,szerkesztő Isabelle
Nyitás 2017.01.19
Téma Nina Dobrev
Email: ninadobrevhun@gmail.com
Facebook Nina Dobrev Hungary
Szolgáltató gportal.hu sosugary.org
Design,kód Juci
Források Juci Brielle Nikkii Efruse Linda Gergő
Gallery lovely-ninadobrev.sosugary.org
Gallery design,kód Linda

A LOVELY-NINADOBREV semmilyen kapcsolatban nem áll Nina Dobrevval, családjával, barátaival, vagy menedzserével. Az oldal csupán a Ninátorokat szolgálja friss hírekkel, és a közönség szórakoztatására jött létre.

Az oldalon minden saját írás, fordítás, így kérlek ha bármit is elviszel, az oldalt tüntesd fel forrásként!

Bővebben az oldalról

© LOVELY-NINADOBREV 2017

 
Nina fanok száma
Indulás: 2017-01-19
 

 

 

 

 

Daily-Nina

Újabb képek a 14.-ei vacsoráról

2017.03.16. 14:53, Isabelle

Mint tudjuk Nina 14.-én részt vett Hollywoodban Jimmy Choo vacsoráján. A vacsoráról plusz kettő kép került elő, ahol Nina az asztalnál ül James Marsdennel, és nagyon mosolyog. :) A másik képen pedig szintén James-el láthatjuk. Tök édes *-* Egyébként, Nina egy Elie Saab ruhát viselt, és mily meglepő módon, egy Jimmy Choo  cipőt. :) Nekem a cípő íve, eleje, kifejezetten tetszik. Nem az az össze tömörítő stílus, hanem az a szépen ívelt, finom, és nőies stílus. Tökéletes választás.:) A képeket pedig Eric Ray Davidson készítette.

      

A fotózásról is előkerült még egy behind the scene kép, amin egyébként szintén James-el van, és Ilari Urbinati stylistal.:)

      

És végezetül pedig, körübelül plusz ötven kép került elő Nina távozásáról, természetesen mint paparazzi kép, és mindet feltöltöttem a galériába. :) Miközben raktam fel a képeket, azon gondolkodtam, hogy elképesztő, hogy Ninát bárhonnan is fotózzák, bármilyen állapotban, egyszerűen mindig tökéletesen néz ki. Gyönyörű :)

      

Hollywood vacsora, fotósorozat, finálé

2017.03.15. 14:10, Isabelle

Március 14.-én, tegnap, Nina hivatalos volt a Hollywood tudósítók, és Jimmy Choo stylist vacsorájára. A vacsorán a hatodik éve működő teljesítmény listát ünnepelték. Nina gyönyörű, egyszerű fekete ruhában jelent meg, piros rúzzsal és hozzá párosítva egy piros cipővel. A vacsora utáni távozásáról pedig rengeteg paparazzi kép került elő, és mint jól látható egy kisebb részvételi ajándékot is kapott Jimmy-től, amiben feltehetőleg egy ruha volt. :)

      

      

Újabb képek kerültek elő a fotósorozatról, amit Eric Ray Davidson készített. Pontosabban három darab. Ninát az első kettő képen Ilaria Urbinati stylist ötöztette, a harmadikon pedig Dolce Gabbana ruha volt rajta. Ismét fekete fehér képket kaptunk. :)

      

Már beszámoltam nektek arról, hogy Március 10.-én, a Vámpírnaplók fináléját a színészek és a kreátorok együtt nézték egy nagy kivetítőn, és hogy Nina is természetesen jelen volt. Most egy újabb kép került elő a vetítésről, amin Nina Kevin Williamsonnal átkarolva nézik a vetítőt. :) 

      

 

Nina hétvégéje, újabb rengeteg kép

2017.03.14. 13:31, Isabelle

Mint már említettem nektek, Nina a hétvégét a barátaival töltötte, egy üdülő helyen, pontosabban Monarch Beach-en. Kaptunk pár új fotót, a hétvégéről, és arról hogy mit csináltak pontosan.

Március 11.-én Pénteken Nina részt vett egy gálán, pontosabban az Athletes First Classic Gala-n, ahol személyes fotók kerültek elő, illetve egy újabb fotósorozat, amin a barátnőivel van. A fotósorozatot, szokás szerint Eric Ray Davidson készítette, látszik hogy jól szórakoztak. :D

      

      

Március 12.-én mégmindig Monarch Beach-en voltak a barátaival, és részt vettek egy eseményen, pontosabban az Athletes First Classic Golf eseményen. Erről eddig nem sok kép került elő, de azért hoztam nektek amit találtam. :)

      

Illetve, emlékeztek hoztam nektek még az elmúlt napokban egy új fotósorozatot Nináról, amit szintén Eric Ray Davidson készített. Ninán egy Dolce Gabbana ruha volt, és úgy néz ki az egész sorozat fekete fehér. :)

      

 

Változások, új projekt

2017.03.13. 13:32, Isabelle

Sziasztok :) Ez a bejegyzés, nem Nináról fog szólni, hanem az oldalról. A szerkesztői nevemet, sokan ismeritek már, és biztosan már megis szoktátok. Viszont, ez most változni fog.

Amikor elindítottam az oldalt, valamiért nem akartam a saját nevemen, így egy régi hozzám nagyon közelálló névhez fordultam, az Emily-hez fordultam. 

Nos, ez nem a valódi nevem, és szeretném az oldalt "a nevemre venni" úgyhogy ezentúl, Isabelle néven fogok tovább szerkeszteni. Nincs új szerkesztője az oldalnak, és ígérhetem hogy soha nem is lesz. Ezt több okból kifolyólag döntöttem el, és tartom magam hozzá. Ha kevesebb időm lesz,akkor is egyedül fogom csinálni, és mindent belefogok adni ugyanúgy ahogyan eddig. 

Úgyhogy, ezentúl a szerkesztő nevem, Isabelle, ami a valódi nevem is.

Remélem, ez nem fog bonyodalmat okozni, ezért rögzített bejegyzésként teszem ezt ki, amíg a kedves cseréim, és minden új, és régi látogató, meg nem szokja. Ugyan, az összes bejegyzést nem fogom átírni, mert az nagyon sok munka lenne, de ez ugyanúgy én leszek! 

Nem szeretem az olyan oldalakat, szerkesztőket, akik csak úgy kipakolják a híreket, semmi saját vélemény, semmi hozzáfűzni való nélkül. Úgy gondolom, hogyha valakit igazán szeretünk, ebben az esetben mint például én Ninát, és vannak az olvasók, akiket érdekel Nina élete, ez már egy közös pont,hogy egész Ninátor közösséget alkothassunk. Az pedig, hogy nyers szerkesztő vagyok, és az emberek "nem mernek" írni nekem, vagy nem akarnak, mert azt gondolják bunkó vagyok esetleg, az nem fér bele egy szerkesztő életébe, és egy oldal életébe sem. :) Úgyhogy, remélem hogy elégedettek lesztek, és nem utolsó sorban egy igazi közösséggé alakulunk idővel. 

Plusz még, ami újdonság, hogy az oldalnak a FB oldalát elköltöztettem, ezt az oldalsó menüben megtaláljátok!:) Ha Facebookon is szeretnétek követni a friss híreket, lájkoljátok!:)

Utoljára még,megszeretném köszönni a rengeteg látogatót! Hihetetlen, de az utóbbi kettő napban, több mint 400-an jöttetek egy nap, és a portál listában pedig így a 4. helyezeten végzett /eddig/ a lovely-ninadobrev! Nagyon örülök,hogy ennyien vagytok, akik szeretik Ninát, és ígérem, ha nem is örökké, de még jó pár évig hozni fogok minden frisst a kedvencünkről! :) 

További csodás napot!

Isabelle

Újabb képek, Nina hétvégéje

2017.03.12. 20:27, Emily

Március 10.-én, amikor a finálét levetítették, akkor a stábnak, szereplőknek nagy része részt vett egy nagy, közös vetítésen, ahol a finálét nézhették együtt. Gondolom, sok érzelmes pillanat keletkezhetett, és erről hoztam nektek most pár képet, mert természetesen Nina is részt vett.

      

Illetve, hoztam nektek három darab behind the scene képet, amin Nina Elenaként, a "szüleivel" van. A véleményben leírtam,hogy nagyon megható volt a vége, és nagyon jó utoljára őket így együtt látni. :)

      

Plusz, Nina a hétvégét eddig egy hotelben tölti a barátaival, barátnőivel. Előadásra mentek, ahol Nina rettentő csinos volt,de sajnos hivatalos képek még nem kerültek elő, csak Instagramról, illetve amit még én screeneltem :)

      

Kritikát kapott a lovely-ninadobrev

2017.03.11. 20:55, Emily
Álarcoshölgy

Kapott az oldal egy kritikát, méghozzá Álarcoshölgytől, aki egy blogot vezet :) Nagyon örültem a kritikának,és gondoltam megosztom veletek is. Chatben szívesen várom a ti kisebb "kritikáitokat" is, hogy ti is hogyan vélekedtek az oldalról. 

Illetve, a fináléról is, mert nagyon kíváncsi vagyok. :') 

Álarcoshölgy oldalát, a képre kattintva tekinthetitek meg.

Köszönöm <3

Újabb fotósorozat Nináról

2017.03.11. 17:13, Emily

Ninának a napokban volt egy fotózása, és a fotósorozatról egyenlőre három képet kaptunk. Nina nagyon szép, és nekem ezek a fekete-fehér képek kifejezetten tetszenek. A ruhája elég tavasziasan néz ki, de a fekete-fehér szín, azért felélszeti bennünk a tudatot, hogy bár hivatalosan itt a tavasz, azért a napok még eléggé hidegek. Legalábbis errefelé :)

      

Epizód pillanat képek, 8x16

2017.03.11. 16:56, Emily

Lementettem, és feltöltöttem nektek majdnem az összes epizód képet, az "I Was Feeling Epic" azaz, a 8x16-os fináléjáról. Azért nem pontosan az összeset, mert ugyan rengeteg képet hoztam, a legtöbb /többi/ kép ugyanaz szinte, csak mivel minden pillanat ahol Elena/Katherine megjelenik levan screenelve, ilyen külömbségek vannak, mint a száj, szem mozgatás. Így, az egész részből, különbözően összeszedtem jó párat, pontosabban több mint 200 képet. :)  A képekre kattintva, megtekinthetitek őket!

      

Goodbye, The Vampire Diaries

2017.03.11. 14:02, Emily
tvdforever

Goodbye, The Vampire Diaries! 

SOROZATBARAT
INDAVIDEO

FIGYELEM! SPOILER!

És akkor most. Most jöhet a búcsúbeszéd. 

Nagyon nehéz ezt a bejegyzést megírnom, ugyanis ez a sorozat tette ki az életem óriási részét. Ez a sorozat volt az első, ami annyira magával húzott, hogy nagyon nehéz ebből kimászni. Ez a sorozat, rengeteg mindent adott nekünk rajongóknak.
Megtanította azt, hogyan legyünk erősek mint Elena Gilbert.
Megtanította azt,hogyan legyünk jók, mint Stefan Salvatore.
Megtanította,hogyan uralkodjunk magunkon, mint Damon Salvatore.
Megtanította,hogyan legyünk önfeláldozók, mint Bonnie Bennett.
Megtanította hogyan legyünk nyitottak, mint Caroline Forbes.
Megtanította, hogy mindig bízzunk a szebb jövőbe, mint Enzo.
Megtanította, hogyan áljunk ki magunkért, mint Matt Donoven.
És nem utolsó sorban, hogyan szeressük a családunkat, a barátainkat, és azt, hogy az igaz barátok sosem hagynak cserben minket. 

Igazságszerint, nagyon nehéz megszólalnom ez a rész után, és fogalmam sincs hol kezdhetném. Ismét, nem szeretnék mindent lelőni, vagy pontosan percre mindent leírni, hanem nagyvonalakban, azokat a dolgokat, amiket én szerintem illene kiemelni. 

 

© LOVELY-NINADOBREV 2017 |  GPORTAL.HU

 

 


Hûsölj a nyári melegben egyedi módon - nézz jégkorong meccset! Nem tudod, hol kezdd? Adok pár tippet! ^^    *****    STITCHERS - Gyere és ismerd meg a Freeform csatorna sorozatát és annak színészeit! Épp San Diego Comic-Con lázban égünk!    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!    *****    INGYENES HOROSZKÓP ELEMZÉS, ASZTROLÓGIA OKTATÁS! CSAK REGISZTRÁLNOD KELL!    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is H&#245;s! H&#245;sregék RPG    *****    Erdõszéli tudósítónk jelenti: Marculábi cica éjszakai felfedezõútra indult! Gyertek ti is! Részletek a Mesetárban!    *****    Születési horoszkóp 1000 Ft. 3 év elõrejelzés 1000 Ft. Párkapcsolati elemzés 1000 Ft. Óriási nyári akció csak nálam!!!    *****    Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lor    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Filmek itt!    *****    Ha szeretsz filmet nézni klikk ide! Klikk klikk    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    Megújult külsõvel vár Magyarország egyetlen Olicity rajongói lapja! Mindennap friss hírek a sorozatról és a párosról!    *****    Készítsd el saját horoszkópod ingyen,csak kattints!Fantasztikus akciók a fõoldalon,ezt nem szabad kihagyni! Látogas meg!    *****    BLOG, STORYK, KRITIKÁK, BESZÁMOLÓK, KEDVENCEK, DIVAT, SZÉPSÉGÁPOLÁS, LAKBERENDEZÉS, MINDEN AMI EGY BLOGRA KELL!    *****    Nyári akció,minden horoszkóp megrendelés 1000 Ft. Rendelj most szeretteidnek ajándék horoszkópot.Várlak az oldalamon!    *****    Gréti. 23. ExmisszusGyakornok. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. ErikKarlsson. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Azt mondják, hogy amikor egy fõnix meghal, a hamvaiból egy sokkal szebb, sokkal erõsebb madár születik&#8230;    *****    Fantasztikus nyári akció,minden horoszkóp megrendelés 1000 Ft. Rendelj most szeretteidnek ajándékot.Várlak az oldalamon!