Online

A LOVELY-NINADOBREV 2017.01.20-án nyitotta ki kapuit. Az oldal a tvdhungary.gportál-ról költözött át ide. Az előző oldal a Vámpírnaplók című sorozattal, és annak legfőbb szereplőivel foglalkozott, de úgy éreztem hogy igazán csak Nina az aki közel áll a szívemhez, így megváltoztattam egy kicsit az oldalam témáját és átköltöztem ide. Ezennel, Nináról megtudhatjátok a legfrissebb információkat!:)

Cím: https://www.lovely-ninadobrev.gportal.hu
Szerkesztő: Isabelle
Email: ninadobrevhun@gmail.com

Nyitás: tvdhungary 2017.01.07 ~ Költözés: 2017.01.19
Téma: Nina Dobrev
Oldal Facebookja: LOVELY-NINADOBREV
Oldal galériája: LOVELY-NINADOBREV.SG
Design: Linda, Isabelle 006.
Kódokért,kellékekért köszönet: JUCI BRIELLE NIKKII EFRUSE LINDA Gergő
Szolgáltató: gportal.hu , sosugary.org

Az oldal nem áll semmilyen kapcsolatban Nina Dobrevval, vagy a barátaival, családjával. Minden amit az oldalon látsz, saját írás, saját fordítás, így kérlek ha bármit is elviszel tüntesd fel az oldalt forrásként.

© LOVELY-NINADOBREV 2017


Elite feltételek

Jelentkezesi feltetelek:
x A designod és az elrendezésed igényesnek kell lennie
x Csak is celebekkel,sztárokkal foglalkozó lehet az oldalad, blogokkal nem cserélek
x Jelentkezni Chat-ben lehet. 

Váró listára kerültél mert: 
x Kéthetente átnézem a cseréimet, ha nem frissítettél kommentet hagyok az oldaladon, addig pedig várólistára kerülsz.
x Ha új az oldalad, de a moduljaid még nincsenek kitöltve teljesen, váró listára kerülsz.
x Ha szünetel az oldalad, addig az ideig váró listára kerülsz.

Miért kerültél le? 
x Ha nem az oldalam témájának megfelelő képpel tettél ki.
x Ha elhanyagolod az oldaladat.
x Ha bezárt/határozatlan ideig szünetelsz.
x Ha 1 hét után sem tetted ki az oldalamat
x Ha 1 hónapig inaktív az oldalad.

Kérlek ha elutasító választ kapnál, ne sértődj meg!


Eddigi kinézetek

tvdhungary

(Elena)

lovely-ninadobrev

(Isabelle)

(Isabelle)

(Isabelle)

(Juci)

 

   © LOVELY-NINADOBREV 2017 |  GPORTAL.HU

 

 

 

 

 

 


Ha fújnak az õszi szelek - forogjanak a papírforgók!!! Négy szép színes forgó érkezett a Mesetárba! Kukkantsatok be!    *****    Légy a magad asztrológusa! INGYENES az asztrológia OKTATÁS az ASZTRO-suliban.    *****    Születési horoszkóp,+3 év elõrejelzés,+ biotérkép = 2000 Ft.utána ingyenes Tanácsadás, telefonon skype -on,messengeren!    *****    Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG