Nina fanok száma
Indulás: 2017-01-19
 
Magánélete

Nina 1989. január 9-én született a bulgáriai Szófiában. 2 évig ott éltek a családjával, majd Kanadába költöztek, ahol az Ontario állami Torontóban nevelkedett.

"Amikor kettő éves voltam, a szüleimmel Kanadába költöztünk. A gyermekkorom boldog, viszonylag normális volt. Egy bátyám van, Aleksander Dobrev, akinek én voltam az idegesítő kishúga. Mindig követtem őt, és azt akartam csinálni amit ő."

Nina a szüleiről is beszélt, azt mondta nagyon sok mindent köszönhet nekik.

Anya és apa sokat dolgozott, ezért megtanultam segíteni a házimunkában, megtanultam, hogyha valamit el szeretnék érni, akkor meg kell dolgoznom érte, meg kell tennem a szükséges lépéseket.

Anyja, Michaela Dobrev, aki művész és apja, Konstantin Dobrev, aki számítógép-tudománnyal foglalkozik.
Nina amikor az ünnepek alatt hazautazik, gyakran tesz képet twitterre, instagramra amin együtt van az egész család.


Nina már kicsi korában imádott táncolni, színészkedni, és a művészetért is odavolt.

"Mindig nagyon sok dolgot csináltam egyszerre. Röplabdáztam, kosárlabdáztam és torna gyakorlatokat végeztem. Én akartam lenni a legjobb, de soha nem voltam az semmiben, egész életemben csak küzdöttem. Aktív sportoló voltam. Imádtam focizni, úszni, hegyet mászni, hintázni, lovagolni, sokszor jártam lovas túrára és élveztem a snowboardot és még a jógát is!"

Ezenkívül folyékonyan beszél franciául, angolul és bolgárul. A bolgár az anyanyelve, a másik kettőt pedig Torontóban tanulta. Nina imádja a divatot, amivel megpróbál lépést tartani. Szeret vásárolni, és leginkább a cipőkért van oda. Többek között Katy Perryt, Carrie Underwoodot, Pinket, Adelet hallgatja. Nina szeret utazni, leggyakrabban Európában jár. Reméljük hogy egyszer Magyarországra, illetve az én lakhelyemre, Törökországra is ellátogat.. Biztosan felejthetetlen élmény lenne :)

Vissza

 

Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj    *****    Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...    *****    Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)